Opdatering om Corona pr. 26.10.2020

Forsamlingsforbuddet

Fra mandag d. 26/10 og 4 uger frem sænkes forsamlingsforbuddet til 10 personer. Men for foreninger og idrætsklubber gælder forsamlingsforbuddet på 10 kun for personer over 21 år. For personer under 21 år samt trænere/ansvarspersoner over 21 år gælder forsamlingsforbuddet på 50 fortsat. Det betyder kort fortalt, at vores elever stadig kan modtage undervisning, hvilket vi er rigtig glade for. Vi må dog anmode jer om, at der max kommer en voksen over 21 år med eleven til undervisning, så vi kan overholde retningslinjerne.

Mundbind
Fra torsdag d. 29.10.2020 og indtil 02.01.2021, er der indført krav om at bære mundbind for alle over 12 år på alle offentligt tilgængelige steder indendørs, hvilket også gælder indendørs arealer i idrætsklubber og foreninger. Der skal derfor bæres mundbind, når man færdes gående og stående indendørs på rideklubbens faciliteter (ponystald, sadelrum, opsadlingsted samt i ridehallerne). Kravet gælder ikke under selve ridningen i ridehallerne, hverken for ryttere, ridelærere eller hjælpere eller når man sidder ned. Så husk mundbind fra torsdag d. 29.10.2020.

Husk de tidligere retningslinjer
Vi husker på, at ALLE fortsat skal bære handsker, holde afstand, spritte/vaske hænder ved toiletbesøg.

Besked om Corona-smitte
Skulle uheldet være ude og en af vores medlemmer blive testet positiv for Corona-virus er det personen (personens forældre) som er ansvarlige for at give formand Vivi Dreyer Rindebæk besked herom hurtigst muligt. Kontakt mobil nr. 4158 8061.

Husk at passe godt på jer selv og hinanden.