Information om Covid-19 pr. 01.03.2021

Så må vi endelig starte rideskolen op igen. Tusind tak for jeres store støtte, som vi er meget taknemmelige for. Det betyder, at vi kan fortsætte uændret.

Det bliver selvfølgelig en opstart med begrænsninger og retningslinjer, som ALLE skal overholde. Vi skal stadig holde afstand og passe rigtig godt på hinanden.

Følgende retningslinjer gælder:
  1. Undervisning er udendørs, uanset vejret. Så husk varmt tøj.
  2. I salder ponyen/hesten op og af i stalden, og vi har heldigvis masser af plads. Der må være 1 pers. pr. 7,5 m2 og der skal holdes 2 meters afstand. Vi har over 200m2 til rådighed fra væg til væg ved sadelrummet/ponystald.
  3. Sadel, trense, hovrenser og strigler sprittes af med en spritserviet, inden det lægges på plads Der er servietter i striglekasserne. Husk at putte servietterne i skraldespanden.
  4. Der må til alle tider max. være 25 pr. hold på udendørsbanen inkl. ridelærer og hjælpere.
  5. Vores hold bliver i den kommende periode begrænset til ridning imellem 16.00 og 18.00. Så nogle af eleverne kommer til at ride tidligere og på tidligere hold end normalt. Nærmere information herom følger senere i dag pr. sms.
  6. Alle over 12 år skal have mundbind på i stalden. Host el. nys i ærmet og kom ikke, hvis I er syge
  7. I kan desværre ikke låne ridehjelm og sikkerhedsveste, da vi ikke må låne/bruge remedier, der benyttes af andre.
  8. I skal ride med ridehandsker og alle, som hjælper med at sadle op og af, skal have handsker på (egne)
  9. Ridetøj og ridehandsker skal vaskes inden næste gang, I skal til ridning
  10. Før den næste elev skal ride på ponyen/hesten, skal sadel og tøjle sprittes af med en serviet.
  11. Rytterstue og toiletter må benyttes til kortvarige ophold.
  12. Der er mulighed for at spritte hænder af ved stalden og rytterstuen.
  13. Husk at læse vores sikkerhedsregler igennem - se her - INGEN brug af mobiltelefon under ridning og hav altid fat i din pony eller hest. Reglerne er til for jeres skyld og jeres sikkerhed.
Vi kan samtidig byde velkommen til Cathrine, som fremover vil undervise tirsdag og torsdag.
Download vores app "klubmodul", så bliver I opdateret via vores nyhedsmodul.
Husk at melde afbud til jeres ridelærer, hvis I ikke kan komme. Mobilnumre findes her.
Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle igen, og vi håber på jeres forståelse for, at rideundervisningen her i starten desværre ikke kan blive ganske, som vi plejer.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive på tankefuldrideklub@hotmail.com el. sms 41588061.
Igen mange tak til jer alle sammen for jeres støtte ??

Mvh Bestyrelsen Tankefuld Rideklub