Nyheder

Betingelser:

Betaling sker forud og betaling opkræves straks for den måned du tilmelder dig i.
Du skal derfor vente med at betale, til vi er kommet ind i den måned, hvor du starter med ridningen.
Opsigelse er løbende måned plus 30 dage.
Hvis du ønsker at opsige dit medlemskab eller ændre/opsige din undervisning skrive en sms til 41588061 el. e-mail til tankefuldrideklub@hotmail.com
Vi følger skolernes ferier. Det betyder, at der i nogle måneder er færre ridetimer end i andre - men dette er indregnet i betalingen, som opkræves over 11 måneder (ikke i juli), så man betaler det samme i alle måneder.
Rideundervisning forudsætter medlemskab af Tankefuld Rideklub - enten familie el. enkelt-medlemskab. Vi opfordrer til at tegne et familiemedlemsskab og angive alle familiemedlemmer, såvel aktive som passive. Derved sikres den fortsatte udvikling af rideklubben.

Betaling:
På www.tankefuldrideklub.dk kan du betale med følgende betalingsmidler:
Dankort
Visa/Dankort
Visa Electron
eDankort
Matercard

Der tilbydes ikke refundering af penge for dine køb. Via dit login kan du til enhver tid se dine køb

Abonnementsvilkår:

Det er en forudsætning for medlemskabet af Tankefuld Rideklub, at du tilmelder dig betaling via Dankort eller andet betalingskort, som er godkendt af Tankefuld Rideklub og Nets.

I forbindelse med din første betaling godkender du, at Tankefuld Rideklub fremover må trække pengene på din konto via dit betalingskort, indtil du enten ændrer dit medlemskab eller melder dig ud af Tankefuld Rideklub .

Beløbet du skal betale for medlemskabet af Tankefuld Rideklub trækkes automatisk via dit betalingskort.

Du vil senest 5 dage inden hver betaling modtage en email/sms, som fortæller dig hvor meget, du skal betale.

Tankefuld Rideklub benytter Quickpay, som er godkendt af Nets til betalingsløsning.

Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine kortinformationer ikke hos Tankefuld Rideklub, men hos Quickpay.
Kvittering for betaling sendes pr mail, når du tilmelder dig acceptere du vores vilkår og du stopper abn. ved at kontakte klubben.

Inden betalingskortets udløbsdato eller ved ændringer i kortdata fremsender Tankefuld Rideklub påmindelse pr. mail herom, og du må herefter foretage en tilmelding med et nyt betalingskort. Når du hár modtaget det nye kort, ved at logge ind i Tankefuld Rideklubs hjemmeside, klik på "Dine tilmeldinger", og klik hér på "Ret kort info". Læg de nye oplysninger ind. "Ret kort info" kommer først frem, når du har modtaget dit nye Dankort.

Ved spærring af dit betalingskort er du selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding med et nyt betalingskort. Dette gøres ligeledes på Tankefuld Rideklubs hjemmeside og som beskrevet ovenfor.
KLUBMODUL - VILKÅR OG BETINGELSER FOR ANVENDELSE AF HJEMMESIDE & APP


Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer