NyhederKlubmodul henter siden
Kæphesteridning 09.09.2023
Tilmeldingsfrist er overskredet


Kom og få undervisning i kæphesteridning.  Tilbuddet henvender sig til børn, der godt kunne tænke sig lidt praktisk erfaring og teori som supplement til den fysiske ridning eller som introduktion, før de begynder til at gå til ridning. 

Kæphest er blevet utrolig populært og med god grund. Eleverne har det sjovt, de leger, men de lærer også samtidigt. Det er ofte undervurderet, hvor meget læring der er i det ift. elevernes udvikling i ridningen. F.eks. kan følgende eksempler fremhæves:  

  • Øvelsesfigurer: Det kan være rigtig svært for eleverne at lære øvelserne, samtidig med at de skal styre hesten. Derfor er der mange, der har haft succes med at eleverne lærer øvelserne uden hest og dermed tager noget tid med benene på jorden, hvor man lærer øvelserne.
  • Galop: Ved at eleverne løber på egne ben, får de en god forståelse for, hvad højre og venstre galop er, og hvorfor det er vigtigt at ride rigtig galop. Eleverne vil opdage, at det er sværere at holde balancen og vende rundt på banen i forkert galop.

Tag din kæphest under armen og mød op i den lille ridehal til et par sjove timer med dressur, spring og ponygames med din kæphest. 

Pris Dkk 50,00. 

Der er mulighed for at låne en kæphest - giv besked til Vivi - 41588061. 

 Vi ses

 Kærlig hilsen

Cathrine & Sofie, Stefanie, Karoline og Marie

Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
08.09.2023
Tidspunkt
09.09.2023 kl. 10.00 - 09.09.2023 kl. 11.30
Sted
Skovsbovej 262, 5700 Svendborg
Pris
50,00 kr.
Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer