Klubmodul henter siden
Dressur
D0
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Herunder finder du tilmelding og betaling af rideundervisning:
D3 = Ridning 1 gang om ugen
D2 = Ridning 2 gange om ugen
D1 = 1/2 parts elev
D4 = Tillæg til 1/2 partsaftale - 3. undervisningstime. 
D0 = Minidressur 
 
Husk at møde op i god tid, min. 30 min, da det er meget vigtigt at have god tid til klargøring af den pony eller hest, som du skal ride på. Husk at feje, når du har sadlet op og af. En ridetime varer 60 min. I al omgang med ponyen/hesten, både i stalden, og ved ridning skal du have din ridehjelm og ridestøvler eller korte støvler på. Afsæt desuden ca. 15 min til sadle af, strigle og sætte din pony/hest tilbage på løsdrift eller fold. 

Deltagelse på hold forudsætter, at det forinden er aftalt med Vivi, tlf. 4158 8061. Dette skal sikre, at niveauet på undervisningen passer. 
 
Ridning og daglig gang på Tankefuld Rideklub sker på eget ansvar, og vi har ikke en forsikring, der dækker personskade under ridning eller ved anden omgang med hesten. Vi opfordrer derfor alle medlemmer til at tegne en fritidsulykkeforsikring samt at overholde gældende regler for sikkerhed.  
Du kan desuden på vores hjemmeside under menupunktet Om os læse om de øvrige betingelser.
Læs mere
Mini-Dressur Vi starter roligt op med at gøre ponyerne klar og går så i ride huset hvor Julie er med til at ungerne får en god oplevelse. Vi rider i ca. 30 min hver gang. Det er et krav at én voksen (min.18 år) møder op og trækker barnet under hele ridetimen. Dag: Fredag Tid: kl.15-16 Deltagere: Mindst 2 år og max. 6 år. Underviser: Julie Sted: Tankefuld Rideklub, det lille ride hus Pris: 370 kr. pr. måned (tilmelding via Klubmodul på vores hjemmeside) Medbring: Ride hjelm eller cykelhjelm samt ridestøvler eller gummistøvler. Samt en voksen der kan trække under hele ridetimen. Vi har ridehjelme og veste, som kan lånes hos ridelæreren.
Pris pr. rate  /  Pr.mdr. (11)
370,00 kr.