Info vedr. afhentning

Der bliver løbende lagt nye produkter på shoppen med Tankefuld Rideklubs fine logo.

Kontakt bestyrelsen for udlevering af tøj og produkter :-)

Hættetrøje til børn
Beskrivelse
Hættetrøje med Tankefuld Rideklub logo på bryst og ryg, ønsker du dit navn under brysttryk kan du tilvælge dette. Slidstærk, lækker hætte sweatshirt. Dobbeltstikninger i ærme og bund, blød kæmmet inderside, ribbede manchetter og bund, mobilholder i frontlomme - strop til ledning ved hals. Oeko-Tex

Hættetrøje til voksen
Beskrivelse
OBS Stor i størrelsen. Slidstærk, lækker hættesweatshirt i unisex model. Dobbeltstikninger i ærme og bund, blød kæmmet inderside, ribbede manchetter og bund, mobilholder i frontlomme - strop til ledning ved hals.

Navnetryk

Få dit navn under Tankefuld Rideklubs logo

Navne har højden 1,5 cm.

Indtast navn
Vælg variant
Logo på dit eget underlag
Beskrivelse

Få Tankefuld Rideklubs logo på dit eget sadelunderlag.

Logoet har størrelsen 19 x 6,4 cm, og er sort. Der bliver påtrykt to tryk, en på hver side af underlaget.

T-shirt | seamless

T-shirt | seamless | dame

Performance T-shirt til en aktiv hverdag eller sport. T-shirten har et sømløst design, der sikrer tætsiddende og komfortabel pasform. Materialet er let, blødt og permanent svedtransporterende samt hurtigttørrende. For optimal åndbarhed er der specialstrikkede ventilationsområder. Figursyet model." data-partial-text="Performance T-shirt til en aktiv hverdag eller sport. T-shirten har et sømløst design, der sikrer tætsiddende og komfortabel pasform. Materialet er let, blødt og permanent svedtran...
Polo-shirt m/tryk, hvid,
Beskrivelse

Junior classic polo i moderne pasform. Stolpelukning med 3 tone-i-tone knapper. Ribbet krave og ærmeender. Sort bryst og rygtryk på hvide poloshirts.

Børne T-shirt med tryk
Beskrivelse

Økologisk T-shirt med Tankefuld Rideklubs logo på bryst og ryg. Klassisk, tidløst design med fantastisk pasform. Smal halsrib med forstærkning af nakke og skulder for den gode holdbare kvalitet. Mørke T-shirts kommer med hvidt tryk, lyse T-shirts kommer med sort tryk. Husk at du også kan få navn på under brysttrykket.

Sikkerhedsvest
Beskrivelse
Bliv sikker med vores refleksveste som er CE-mærkede og godkendte med EN20471 til voksne og EN1150 til børn.

Størrelser: Onesize voksen 65x70 cm, onesize barn 40x51 cm. Sort tryk på refleksveste. Kan nemt komme uden på sikkerhedsvest og jakke. Bliv synlig i naturen.

Cardigan med lynlås
Beskrivelse

Få Tankefuld Rideklubs logo på en cardigan. Slidstærk, lækker sweatshirt til børn med gennemgående lynlås. Dobbeltstikninger i ærme, krave og bund, blød kæmmet inderside, ribbede manchetter og bund, mobilholder i frontlomme - strop til ledning ved hals, SBS antistatisk lynlås, lynlås skjult.

Taske
Beskrivelse
Smart taske med stort rum og seks mindre lommer. Tasken kan bruges til mange formål. Tasken har forlomme og er inkl. bærehank og skulderrem. SBS-lynlås i toppen. 48 x 35 x 19 cm / 30 L - No 1868

Media pocket

Media pocket

Medielomme i neopren og touch screen venligt transparent plastik med dekorative sømme. L: 40 cm, W: 15 cm

Cardigan| Haines Strik

Cardigan| Haines Strik - Fåes til damer & Herre

Tilgængelig fra maj måned.

En varm, strikket fleecejakke med sektioner af softshell. Tre udvendige lommer med lynlås og to store inderlommer. Elastiske indvendige manchetter med hul til tommelfinger og foldbare refleksbånd.

Damestørrelser XS - XXL - Herrestørrelser XS- 3XL

Hvidt logo på bryst og ryg.

Mulepose
Beskrivelse

Mulepose med klubbens logo på den ene side.

• Lærredskvalitet.

• 100% bomuld.