Info vedr. afhentning

Der er lagt nye og fine produkter på shoppen med Tankefuld Rideklubs fine logo.

Kontakt bestyrelsen for udlevering af tøj og produkter :-)

Hættetrøje til børn
Beskrivelse
Hættetrøje med Tankefuld Rideklub logo på bryst og ryg, ønsker du dit navn under brysttryk kan du tilvælge dette. Slidstærk, lækker hætte sweatshirt. Dobbeltstikninger i ærme og bund, blød kæmmet inderside, ribbede manchetter og bund, mobilholder i frontlomme - strop til ledning ved hals. Oeko-Tex

Hættetrøje til voksen
Beskrivelse
Slidstærk, lækker hættesweatshirt i unisex model. Dobbeltstikninger i ærme og bund, blød kæmmet inderside, ribbede manchetter og bund, mobilholder i frontlomme - strop til ledning ved hals.

Hættetrøje til voksen plus
Beskrivelse
Slidstærk, lækker hættesweatshirt i unisex model. Dobbeltstikninger i ærme og bund, blød kæmmet inderside, ribbede manchetter og bund, mobilholder i frontlomme (strop til ledning ved hals).XS - 5 XL findes i sort, grå og marineblå. Mørke T-shirts kommer med hvidt tryk, lyse T-shirts kommer med sort tryk. Husk at du også kan få navn på under brysttrykket.

Navnetryk

Få dit navn under Tankefuld Rideklubs logo

Navne har højden 1,5 cm.

Indtast navn
Logo på underlag
Beskrivelse

Få Tankefuld Rideklubs logo på dit sadelunderlag.

Logoet har størrelsen 9 x 3 cm, og du kan vælge mellem hvidt eller sort tryk. Husk at bestille to tryk, hvis du ønsker logo på begge sider af underlaget.

Polo-shirt m/tryk, hvid,
Beskrivelse

Junior classic polo i moderne pasform. Stolpelukning med 3 tone-i-tone knapper. Ribbet krave og ærmeender. Sort bryst og rygtryk på hvide poloshirts.

Børne T-shirt med tryk
Beskrivelse

Økologisk T-shirt med Tankefuld Rideklubs logo på bryst og ryg. Klassisk, tidløst design med fantastisk pasform. Smal halsrib med forstærkning af nakke og skulder for den gode holdbare kvalitet. Mørke T-shirts kommer med hvidt tryk, lyse T-shirts kommer med sort tryk. Husk at du også kan få navn på under brysttrykket.

Sikkerhedsvest
Beskrivelse
Bliv sikker med vores refleksveste som er CE-mærkede og godkendte med EN20471 til voksne og EN1150 til børn.

Størrelser: Onesize voksen 65x70 cm, onesize barn 40x51 cm. Sort tryk på refleksveste. Kan nemt komme uden på sikkerhedsvest og jakke. Bliv synlig i naturen.

Cardigan med lynlås

Basic Cardigan Junior

Slidstærk, lækker sweatshirt til børn med gennemgående lynlås. Dobbeltstikninger i ærme, krave og bund, blød kæmmet inderside, ribbede manchetter og bund, mobilholder i frontlomme - strop til ledning ved hals, SBS antistatisk lynlås, lynlås skjult.

Taske
Beskrivelse
Smart taske med stort rum og seks mindre lommer. Tasken kan bruges til mange formål. Tasken har forlomme og er inkl. bærehank og skulderrem. SBS-lynlås i toppen. 48 x 35 x 19 cm / 30 L - No 1868

Media pocket

Media pocket

Medielomme i neopren og touch screen venligt transparent plastik med dekorative sømme. L: 40 cm, W: 15 cm

Damecardigan|kontraststikning

Damecardigan|kontraststikning

Cardigan med kontraststikninger på ærmer, skuldre og ned langs siderne. Gennemgående lynlås samt stiklommer med skjult trykknap-lukning. Lækker blød kvalitet med ubørstet inderside. Damemodel er let figursyet.

Hvidt logo på bryst og ryg.

Mulepose
Beskrivelse

Mulepose med klubbens logo på den ene side.

• Lærredskvalitet.

• 100% bomuld.