Betingelser:

Betaling sker forud og betaling opkræves straks for den måned du tilmelder dig i.
Du skal derfor vente med at betale, til vi er kommet ind i den måned, hvor du starter med ridningen.

Opsigelse er løbende måned plus 30 dage.
Hvis du ønsker at opsige dit medlemskab eller ændre/opsige din undervisning skrive en sms til 41588061 el. e-mail til tankefuldrideklub@hotmail.com

Vi følger skolernes ferier. Det betyder, at der i nogle måneder er færre ridetimer end i andre - men dette er indregnet i betalingen, som opkræves over 11 måneder (ikke i juli), så man betaler det samme i alle måneder.

Rideundervisning forudsætter medlemskab af Tankefuld Rideklub - enten familie el. enkelt-medlemskab. Vi opfordrer til at tegne et familiemedlemsskab og angive alle familiemedlemmer, såvel aktive som passive. Derved sikres den fortsatte udvikling af rideklubben.

Vi kan kun tilbyde betaling med visa/dankort, så hvis der er problemer med betaling sende en mail til tankefuldrideklub@hotmail.com el. sms 41588061

KLUBMODUL - VILKÅR OG BETINGELSER FOR ANVENDELSE AF HJEMMESIDE & APP