Nyheder

Træner
Trine Mortensen
Beskrivelse
60246514

Jeg hedder Trine, er 33 år og bor på Tåsinge. Jeg underviser mandag fra kl. 16 - 18. Til dagligt er jeg sygeplejerske på akutmodtagelsen i Odense og jeg har 2 fjordheste, Master på 13 år og Qasmir på snart 3 år.

Se hele beskrivelsen
Birgit Lauridsen
Beskrivelse
22101039

Hej. Jeg hedder Birgit og er mor til Sandra. Jeg underviser mandag 18-20 og tirsdag 19-20 Mit “hesteliv” startede, da jeg var 6 år, hvor jeg red på alt lige fra shetlænder til Dansk Varmblod heste. Da jeg blev 10 år, begyndte jeg at få professionel undervisning. Som 13 årig begyndte jeg at arbejde med at ride og undervise turister i sommerferierne. Da jeg blev 20 holdte en hestepause i 7 år, hvorefter jeg begyndte at ride ponyer og heste igen. 2 måneder før jeg fik Sandra, stoppede jeg med at ride. Siden da har jeg redet af og til. Som inspiration til min undervisning bruger jeg meget Allan.

Se hele beskrivelsen
Sofie Nesager-Bech
Beskrivelse
22628996
Mit navn er Sofie, jeg er 19 år gammel og til daglig går jeg i 3.g på HTX i Svendborg.
Jeg har redet siden jeg var omkring 10 år gammel og haft med mange heste at gøre efterhånden, så jeg har en god og bred erfaring inden for sporten.
Lige pt har jeg ingen hest, men nyder i stedet at kunne hjælpe en masse piger med at forbedre deres ridning, samt forståelse for dyret.
Udover min interesse for heste, bruger jeg rigtig meget tid på at træne i fitness og kokkerere den rette ernæring for mine behov ift. træning.
Ikke nok med at jeg underviser hver tirsdag, arbejder jeg til daglig hos Spar på Wandallsvej, hvor jeg har været i godt og vel 3 år.
Se hele beskrivelsen
Julie Alberte Evrard Larsen
Beskrivelse
51158497

Hej! Jeg hedder Julie Alberte. Jeg har redet siden jeg var 6 år gammel, og nyder det stadig hver dag. Jeg rider både spring, dressur og jagt, men min passion er dressur! Jeg elsker at lære fra mig, og se mine elevers udvikling. I mine timer lægger jeg stor vægt på, at vi har det sjovt, men samtidig også tager hestene alvorligt.

Se hele beskrivelsen
Cathrine Lusty Christensen
Beskrivelse
60166512

Jeg begyndte til ridning som 4 årig, har redet i 20 år og undervist i 3 år.

Har haft egen hest/pony siden jeg var 15 år.
 
Har redet dressur stævner og jagt ridning.
Er rigtig glad for at lære fra mig og se en udvikling personligt og ridemæssigt hos nye ryttere.
Se hele beskrivelsen
Allan Kirk
Beskrivelse
42192728
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Ruby Marion Pedersen
Beskrivelse
20871566
Se hele beskrivelsen
Sofie Frederikke Kold Madsen
Beskrivelse
21561325
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Instagram
Vi takker vore sponsorer