Træner
Vis hold
Birgit Lauridsen
22101039

Hej. Jeg hedder Birgit og er mor til Sandra. Jeg underviser mandag 18-20 og tirsdag 19-20 Mit “hesteliv” startede, da jeg var 6 år, hvor jeg red på alt lige fra shetlænder til Dansk Varmblod heste. Da jeg blev 10 år, begyndte jeg at få professionel undervisning. Som 13 årig begyndte jeg at arbejde med at ride og undervise turister i sommerferierne. Da jeg blev 20 holdte en hestepause i 7 år, hvorefter jeg begyndte at ride ponyer og heste igen. 2 måneder før jeg fik Sandra, stoppede jeg med at ride. Siden da har jeg redet af og til. Som inspiration til min undervisning bruger jeg meget Allan.

Cathrine Lusty Christensen
60166512

Jeg begyndte til ridning som 4 årig, har redet i 20 år og undervist i 3 år. Har haft egen hest/pony siden jeg var 15 år. Har reddet dressur stævner og jagt ridning. Er rigtig glad for at lære fra mig og se en udvikling personligt og ridemæssigt hos nye ryttere.

Louise Victoria Milling
71723928
Jeg hedder Louise Victoria Milling, 38 a°r og mor til 3 dejlige børn.
Vi bor i Svendborg sammen med vores kat og kanin.
Jeg har redet siden jeg var en helt lille pige og redet mange store stævner i ba°de dressur og spring.
Og sa° har jeg redet Western pa° højt plan.
Jeg har været underviser i flere rideklubber, bla
Faaborg rideklub
Broby rideklub
Djurslands rideklub
Sydvestfyns rideklub
Haft min egen ponyklub med rigtig mange ryttere hver uge.
Jeg har afholdt mange ridelejre, stævner og andre spændende aktiviteter.
Derudover har jeg uddannet flere pony ryttere i spring op til MB Jeg har stor erfaring med elevskole undervisning og mit hjerte brænder for lige netop dette.
Min datter, Clara som har Cirkeline opstaldet her i rideklubben, er en aktiv springrytter og vi er sammen afsted til stævner 2 gange om ma°neden.
Jeg glæder mig rigtig meget til at møde jer alle og til at komme i gang med at undervise jeres børn.
Julie Alberte Evrard Larsen
51158497

Hej! Jeg hedder Julie Alberte. Jeg har redet siden jeg var 6 år gammel, og nyder det stadig hver dag. Jeg rider både spring, dressur og jagt, men min passion er dressur! Jeg elsker at lære fra mig, og se mine elevers udvikling. I mine timer lægger jeg stor vægt på, at vi har det sjovt, men samtidig også tager hestene alvorligt.

Rebecca Hægg
41412313